Druskininkų savivaldybės Viečiūnų progimnazija

Puikus įvertinimas

  • Paskelbė : Romualda Fedorenkienė
  • Paskelbta: 2020-05-13
  • Kategorija: Didžiuojamės

Norime pasidžiaugti kartu su Jumis ir padėkoti visai progimnazijos bendruomenei už nuoširdų darbą, kuris mažais žingsneliais duoda rezultatą.

Pasiekė žurnalas „Reitingai“, kuris aštuntus metus iš eilės paskelbė Lietuvos švietimo įstaigų ir savivaldybių reitingą švietimo srityje. Atskirai reitinguojami didmiesčiai, vidutinio dydžio ir mažosios savivaldybės.

2020-ieji yra Vaikų emocinės gerovės metai – „Reitinguose“ pateiktas ir emocinės mokyklų aplinkos vertinimas. Vertinant mokyklų klimatą progimnazijų kategorijoje Viečiūnų progimnazija užėmė pirmąją vietą. 

Mokyklų sukuriamos pridėtinės vertės skaičiavimas Lietuvoje dar naujovė, tačiau yra vienas svarbiausių užsienyje vertinamų rodiklių, atspindinčių tikrąjį mokyklos indėlį į visapusišką vaiko ugdymą. Mūsų progimnazijos pripažinimas viena iš geriausią mikroklimatą turinčių mokyklų Lietuvoje tikrai džiugina ir  parodo, kad  pasirinktas teisingas kelias -  esame nuolat besimokanti bendruomenė, atvira visų nuomonei, bendram sprendimų priėmimui.  Kiekvienas bendruomenės narys yra svarbus ir reikalauja atitinkamo dėmesio, jis turi būti išgirstas ir pastebėtas. Esu dėkinga savo bendruomenei, kad patikėjo manimi kaip vadovu, kuriam svarbiausia yra tai, kad mokytojai būtų kūrybingi, nebijotų bandyti, ieškoti, net ir klysti. Mylime savo darbą ir savo mokyklos vaikus, priimame tėvus kaip pilnaverčius partnerius ir įsiklausome į jų nuomonę.  Labiausiai dėkoju savo mokiniams, kurie atsakė į anketose pateiktus klausimus įvertindami progimnazijos mikroklimatą ir aplinką tokiais aukštais balais. Jiems ir pažadame toliau nuoširdžiai dirbti, kad jie iš mokyklos išeitų kuo geriau pasiruošę savarankiškam gyvenimui.

Tik nuoširdus darbas, atsidavimas ir tikėjimas vaiku augina pasitikėjimą ir tikėjimą vaikuose.

Progimnazijos direktorė Žaneta Krivonienė

https://www.druskininkusavivaldybe.lt/go.php/lit/Zurnalas-reitingai--ivertino-svietimo-sistemos-rodiklius-savivaldybese-druskininkai--antroje-vietoje?fbclid=IwAR0bSQiwg8wSzjLXfwm4oLgnF54ZDA7D-fjEAQmv41myq7_hC93ARMyPads

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos