Druskininkų savivaldybės Viečiūnų progimnazija

„Keisdamasis pats – keičiu pasaulį"

  • Paskelbė : Sigita Muzikevičienė
  • Paskelbta: 2020-12-11
  • Kategorija: Konkursai

Primename, kad mūsų progimnazijos komanda (dramos būrelis) dalyvavo Lietuvos bendrojo ugdymo įstaigų 7-9 klasių mokinių socialinės reklamos konkurse ,,Keisdamasis pats - keičiu pasaulį". Konkurse dalyvavo 19 komandų. Mūsų mokinių socialinė reklama ,,Netylėkime“  pateko į geriausiųjų šešetuką.

Gruodžio 10 dieną nuotoliniu būdu vyko baigiamasis konkurso renginys. Visus dalyvius pasveikino Vilniaus E. Pliaterytės progimnazijos direktorius A. Petronis. Ypatingai buvo smagu išgirsti linkėjimus mūsų progimnazijai, kadangi buvome vienintelė komanda iš Dzūkijos. Sulaukėme net pažado mus aplankyti.

Prizinės vietos nebuvo skiriamos, todėl komisijos pagyrimus kiekviena komanda galėjo priskirti savo darbui. Smagu buvo išgirsti profesionalaus prodiuserio K. Drazdausko pastebėjimus. Prodiuseris stebėjosi reklamų profesionalumu, gyrė mokinius už tai, kad išvengė tiesioginio idėjos iliustravimo, puikiai savo siunčiamą žinutę perteikė vaizdu.

Mūsų sukurtos reklamos siunčiama žinutė skirta tiems, kurie patiria patyčias ir bijo apie jas kalbėti. Ir mes prašome: ,,Netylėkite, neslėpkite savo emocijų, nebijokite savo išgyvenimais pasidalinti su suaugusiais, kurie jums tikrai padės“.

Dalyvavimas šiame konkurse buvo smagi ir vertinga patirtis visiems dalyvavusiems. Šiandien jau galime pasidalinti savo socialine reklama ,,Netylėkime“.

Dėkoju savo mokiniams: Sigitai, Mingailei, Dovydui, Ūlai, Gabijai ir Lukai. Smagu, kad prie komandos prisijungė socialinė pedagogė K. Uteševa.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos