Druskininkų savivaldybės Viečiūnų progimnazija

Kalėdinis renginys

  • Paskelbė : Sigita Muzikevičienė
  • Paskelbta: 2019-12-24
  • Kategorija: Renginiai

,,Muzikinė kaukė“

Žiūrovai, sunkiai telpantys salėje, plojimai, kuriuos sunku sustabdyti, puiki nuotaika, smagus juokas ir energija, kuria žiūrovus užkrėtė dramos būrelio aktoriai, mokinių, tėvelių ir mokytojų pasirodymai - štai tokie įspūdžiai liko po kalėdinio renginio ,,Muzikinė kaukė“,  į kurį kasmet visą mokyklos bendruomenę pakviečia Viečiūnų progimnazija.

Spektaklis ,,Nykštukas ir penkios snieguolės“

Jau daugiau kaip du dešimtmečius progimnazijos dramos būrelis didžiųjų švenčių išvakarėse dovanoja žiūrovams savo spektaklį. Šiemet scenoje jaunieji aktoriai vaidino pasaką ,,Nykštukas ir penkios snieguolės“ ir siuntė žinutę – daryk gerus darbus, dalinkis ir draugauk.

Mokinių, mokytojų ir tėvelių pasirodymai

Ypač audringų ovacijų kasmet sulaukia antroji kalėdinio renginio dalis - vaikų, mokytojų ir tėvų pasirodymai. Smagu, kai mokinių tėveliai tampa aktyviais vakaro dalyviais. Mokytojai džiaugiasi vis didėjančiu aktyvių tėvų klubo narių skaičiumi ir jų pagalba ruošiant klasės mokinių pasirodymus. Šiemet maloniai nustebino mokinių taryba – ne tik vedė renginį, bet ir paruošė nuotaikingą pasirodymą.

 

 

Nuotraukos:
Aurelija Vilūnienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos