Druskininkų savivaldybės Viečiūnų progimnazija

Su Tarptautine MOKYTOJŲ diena

  • Paskelbė : Romualda Fedorenkienė
  • Paskelbta: 2020-10-07
  • Kategorija: Renginiai

„Bet reikia turėti šviesos su savimi, iš savęs, kad šviestum tamsybėse visiems ant kelio stovintiems, kad jie išvydę patys rastų šviesos savyje ir eitų savo keliu, kad nestovėtų tamsybėse“ (M.K. Čiurlionis).

Spalio 5 d. - įspūdžių ir emocijų pilna diena. Daugybė sveikinimų, palinkėjimų esamiems ir buvusiems pedagogams. Grupės ir klasės savo mokytojus kiekviena džiugino savaip - darė staigmenas, deklamavo savo kurtus eilėraščius, dovanojo gėles ir saldžias dovanas. Mokyklos vaikai dovanojo mokytojams koncertą, puošė juos karūnomis.

Mokytojams, šiemet atšventusiems asmeninius ar profesinės veiklos jubiliejus – Druskininkų savivaldybės mero Ričardo Malinausko padėkos, kurias perdavė Švietimo skyriaus vedėja Diana Brown. Mero padėkos įteiktos: progimnazijos ikimokyklinio ugdymo mokytojai Rūtai Ruckuvienei, pradinio ugdymo vyresniajai mokytojai Birutei Giedraitienei ir matematikos vyresniajai mokytojai Birutei Bendorienei. Vedėja dėkojo visiems mokytojams ir įteikė saldžią dovaną. „Visada sakiau, kad Mokytojas, kiekvieną dieną stovintis klasėje prieš konkretų vaiką, yra visų švietimo reformų pradžia ir pabaiga. Mieli mokytojai, nenustokite mylėti savo darbo, nenustokite mylėti vaikų, ir tikėti jais, dalinkitės savo gerumu visuomet. Visada žinokite, kad su meile sugrįžta tai, kas buvo duota“, – sakė D. Brown.

Mokyklos mokinių taryba kartu su Aktyvių tėvelių grupe įgyvendino idėją „Pasveikink buvusius mokyklos mokytojus“. Mokiniai kepė sausainius, kūrė atvirukus, o tėvai vyko pasveikinti mokytojų, perdavė jiems sveikinimus. Laimingi visi - ir mokytojai, ir vaikai, ir tėveliai.

Su Tarptautine MOKYTOJŲ diena!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos