Druskininkų savivaldybės Viečiūnų progimnazija

1–4 klasių paskutinio skambučio šventė

  • Paskelbta: 2022-06-12
  • Kategorija: Renginiai

Nori ar nenori, lauki ar nelauki, viskas, kas turi pradžią, turi ir savo pabaigą. Rodos, ką tik rugsėjo skambutis sukvietė visus į klases, o štai jau čia pat ir vasara. Kiekvienas mokinys, mažas ir didelis, žino, jog su vasaros pradžia ateina ir mokslo metų pabaiga.

Ketvirtadienį progimnazijoje nuskambėjo paskutinis skambutis 1–4 klasių mokiniams.  Į šventę atėjo didelis būrys tėvelių, pasidžiaugti savo vaikų pasiekimais. Koncertą pradėjo Luka (2 kl.) ir mokytoja Kristina su daina. Renginį vedė mokytoja Gintarė. Sveikinimo žodį tarė progimnazijos direktorė Žaneta. Na ir nuvilnijo posmai, nuskambėjo dainos, aidėjo šokių ritmas... Pabaigoje visų klasių mokiniams buvo įteiktos padėkos, o 4 kl. mokiniai dar gavo ir pradinio  ugdymo programos baigimo pažymėjimus. Neatsiliko ir tėveliai, tarė nuoširdų ačiū mokyklos bendruomenei ir 4-os klasės auklėtojai.

Būsimieji penktokai savo linksmybes pratęsė miške, kur jų laukė susitikimas su plėšiku, blynų maišymas ir kepimas, virvės traukimas, šokinėjimas per virvę, jojimas ,,arkliu“, akies taiklumas šaudant į taikinį ir nuostabus išleistuvių tortas.

Saugios ir smagios vasaros visiems!

 

 

Nuotraukos:
Aušra Trikšienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos