Druskininkų savivaldybės Viečiūnų progimnazija

Aštuntokų išleistuvės ir 5–8 klasių mokslo metų pabaigimo šventė

  • Paskelbta: 2024-06-21
  • Kategorija: Renginiai
Kiekvienais metais, kai vasara pasiekia savo žydėjimo viršūnę, mūsų mokykla virsta ypatingos šventės vieta – aštuntokų išleistuvės ir mokslo metų pabaigimo šventė tampa ne tik atsisveikinimu su mokykla, bet ir naujo gyvenimo etapo pradžia.
Šventę pradėjome tradiciniu mokyklos direktorės sveikinimu. Jos nuoširdūs žodžiai, pripildyti šilumos ir išminties, palietė kiekvieno širdį. Ji priminė, kad mokykla – tai vieta, kurioje ne tik įgyjamos žinios, bet ir formuojami charakteriai, ugdomi gebėjimai ir kuriamos draugystės, kurios neretai išlieka visą gyvenimą.
Po to sekė mokinių ir mokytojų pasirodymai. Scenoje skambėjo muzika, buvo deklamuojamos eilės, o šokėjai sužavėjo visus savo kūrybingumu.
Vienas iš labiausiai laukiamų šventės momentų – 5–8 klasių mokinių apdovanojimas padėkomis už šių mokslo metų pasiekimus. Kiekvienas aštuntokas buvo pakviestas į sceną atsiimti savo pažymėjimą. Ši ceremonija buvo ne tik oficialus atsisveikinimas su aštuntąja klase, bet ir simbolinis žingsnis į naują mokymosi etapą. Mokytojų ir tėvų akyse spindėjo pasididžiavimas ir džiaugsmo ašaros.
Tegul ši šventė įkvepia mūsų aštuntokus siekti savo svajonių, drąsiai žengti į priekį ir visada prisiminti, kad mokykla – tai ne tik žinių šaltinis, bet ir antrieji namai. Sveikiname visus su mokslo metų pabaiga ir linkime sėkmės naujuose iššūkiuose!

Nuotraukos:
Rūta Grigoraitė, Agnė Jazepčikaitė-Gaidienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos