Druskininkų savivaldybės Viečiūnų progimnazija

Kovo 6 d. progimnazijoje vyko karjeros diena

Kovo 6 d. progimnazijoje vyko karjeros diena „Pažink profesiją“. Pamokas 5–8 klasių mokiniams vedė profesinio mokymo centro „Žirmūnai“ profesijos mokytojai. Mokiniams pristatytos masažuotojo / paramediko (mokytoja Linutė Radvilavičienė ir Vaida Jautakienė), transporto priemonių remontininko (mokytojai Algimantas Vasiliauskas ir Eitvilas Urbanavičius), kirpėjo (mokytoja Irena Kaklienė) ir barmeno / padavėjo (mokytojos Asta Čepanonienė, Vilija Murauskienė ir jų mokinės) profesijos. Mokiniai smagiai išbandė kiekvienos profesijos veiklas, sužinojo profesijų specifiką, kokios asmeninės savybės reikalingos profesijai, dalyvavo protmūšyje apie darbo pasaulį. Aštuntokai per karjeros pamoką išsigrynino savo stiprybes, įsivardijo mėgstamas veiklas, profesijas ir pirmuosius žingsnius, kaip pasiekti savo tikslą.

Dėkojame profesinio mokymo centro „Žirmūnai“ profesijos mokytojams, mokyklos bendruomenei ir mokiniams už įtraukųjį ugdymą ir ugdymąsi karjeros dienoje „Pažink profesiją“.  

Autorius:
Virginija Liupševičiūtė

Nuotraukos:
Rima Kibildienė, Jūratė Kleponienė, Donata Kriginienė, Virginija Liupševičiūtė, Sigita Muzikevičienė, Agnė Sasnauskienė, Kristina Uteševa

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos