Druskininkų savivaldybės Viečiūnų progimnazija

Mokytojų diena

  • Paskelbė : Sigita Muzikevičienė
  • Paskelbta: 2023-10-06
  • Kategorija: Renginiai

Kaip akimirka prabėgo pirmasis mokslo metų mėnuo. Su rudeniniu vėju ir čežančiais spalvotais lapais spalis kasmet dovanoja gražią ir prasmingą šventę – Mokytojų dieną.

Spalio 5-ąją Viečiūnų progimnazijos ir progimnazijos ikimokyklinio ugdymo skyriaus „Linelis“ mokytojai sulaukė daugybės sveikinimų. 

Šią dieną Viečiūnų progimnazijai tradiciškai vadovauja Mokinių taryba. Mokytojai į mokyklą žengė raudonu kilimu, prie durų buvo apdovanoti gėlėmis, saldumynais, linkėjimais ir nuoširdžiomis mokinių šypsenomis. Vos įžengus į progimnaziją pasipylė dar daugiau staigmenų, lydėjusių mokytojus visą šventinę dieną. Tarsi Holivudo žvaigždės mokytojai turėjo pozuoti prie mokyklos logotipu papuoštos foto sienos, dalyvauti nuotaikingoje muzikos pamokoje, galėjo ramiai pailsėti mokytojų kambaryje, kadangi Mokinių tarybos nariai, tapę vienos dienos mokytojais, vedė pamokas 1–8 klasių mokiniams. Po pamokų šventė persikėlė į aktų salę. Mokytojus nuotaikinga daina pasveikino pradinių klasių POP choras, visus pralinksmino muzikos mokytojos Kristinos parengta ir su mokinėmis: Ieva, Isabel ir Guste, atlikta muzikinė kompozicija. Renginio vedėjai kiekvienam mokytojui įteikė keramikinį paukštelį – nominaciją, o mokytojai turėjo palikti savo rankos atspaudą ir parašą ant lentos, kuri simbolizuos mokykloje dirbančių žmonių solidarumą, bendrystę ir, svarbiausia, kiekvieno mokytojų indėlį formuojant asmenybes. Dėkojame šventės organizatoriams už nuotaikingą, jaukią, mokinių apkabinimų ir šypsenų pilną šventę.

 
Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos