Druskininkų savivaldybės Viečiūnų progimnazija

Progimnazijos 5–8 klasių mokslo metų pabaigos šventė

  • Paskelbta: 2023-06-23
  • Kategorija: Renginiai

Mes išeisim visi, tyliai duris užversim. Mes išskrisim, kaip paukščiai, išmokę skraidyti. Gal sugrįšim dar čia, į klases tas tuščias, bet sugrįžę svečiais pasijusim…

Sėkmės ir gero skrydžio aštuntokams palinkėjo Jonas Markevičius, laikinai vykdantis progimnazijos direktoriaus funkcijas,  ir pavaduotoja ugdymui Inga Cololo. 

Birželio 22-oji – paskutinė mokslo metų diena visiems 5–8 klasių mokiniams. Kartu ir galimybė atsisveikinti su mokytojais, draugais, puiki proga peržvelgti visus mokslo metus, pasidžiaugti savo ir draugų laimėjimais. Renginio metu padėkas gavo labai gerai ir gerai besimokantys mokiniai, labai smagu, kad daug mokinių padėkomis buvo įvertinti už aktyvų dalyvavimą socialinėje-pilietinėje, neformaliojo ugdymo ir sportinėje veikloje.

Tradiciškai buvo paskelbtas D. Šavolskio premijos laureatas. Piniginė premija už gerą mokymąsi ir aktyvų dalyvavimą projektuose, konferencijose, rašinių konkursuose, renginių vedimą šiemet atiteko aštuntos klasės mokiniui Lukui Majauskui.

Po renginio mokiniai skirstėsi džiugiai nusiteikę – juk laukia nauji iššūkiai, nerūpestinga, pilna nuotykių ir atradimų vasara.

Nuotraukos:
Jūratė Kleponienė, Aurelija Zubrickaitė, Agnė Večkė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos