Druskininkų savivaldybės Viečiūnų progimnazija

Paminėjome Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną

  • Paskelbė : Romualda Fedorenkienė
  • Paskelbta: 2022-03-09
  • Kategorija: Renginiai

Labai simboliška, kad renginys, kuris po ilgo laiko subūrė Viečiūnų progimnazijos bendruomenę bendrai veiklai, tai – Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena. Šiandien progimnazijos mokiniai, mokytojai ir tėvai kartu sportavo, vieningai dainavo ir šoko. Iš ryto mokiniai dalyvavo pamokose, o po pietų 1–4 klasių mokiniai varžėsi sportinėse estafetėse, kuriose netrūko azarto ir audringų emocijų. Kiek vėliau 4–5 klasių mokiniai varžėsi kvadrato varžybose, o  6-8 klasių mokiniai tinklinio varžybose. Bene labiausiai aistras kėlė aštuntokų ir mokinių tėvų komandų varžybos. Iš pradžių manę jog nesudėtingai nugalės aštuntokus, tėveliai turėjo gerokai susiimti. Visi dalyviai buvo apdovanoti saldžiais prizais.  

Viena šio gražaus renginio dalis vyko aktų salėje. Progimnazijos bendruomenė sugiedojo Lietuvos Respublikos himną, tylos minute pagerbė žuvusius kovoje už savo tėvynę ir atidavė pagarbą šiandieną kovojantiems dėl savo laisvės, dėl savo šalies.  Renginio metu dainas dovanojo pop choro dainininkai, pirmos klasės mokiniai, antrokė Gabrielė, trečiokė Ieva ir ketvirtokė Abigailė bei septintokė Augustė ir aštuntokės Ūla, Luka ir Gabija. Renginį baigėme vieningai šokdami šokį pagal Vido Bareikio dainą ,,Aš esu vėliava“. 

Nuoširdžiai dėkojame fizinio ugdymo mokytojui Jonui Jazepčikui už ,,pamėtėtą“ idėją, kuri virto puikiu bendruomenės renginiu. Dėkojame visiems renginio dalyviams: mokiniams, mokytojams ir tėveliams. Buvome labai pasiilgę vienybės, bendruomeniškumo, džiugesio, azarto, palaikymo ir paprasto pasibuvimo kartu.  

Nuotraukos:
Žaneta Krivonienė, Akvilė Vitkauskė, Kristina Uteševa, Romualda Fedorenkienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos