Druskininkų savivaldybės Viečiūnų progimnazija

Organizavome švaros akciją „DAROM 2023“

  • Paskelbta: 2023-04-30
  • Kategorija: Renginiai

Balandžio 21 d. Viečiūnų progimnazija kartu su Druskininkų savivaldybės visuomenės sveikatos biuru ir Viečiūnų seniūnija organizavo kasmetinę švaros akciją „DAROM 2023“. Įkvepiančia kalba renginį pradėjo kapitonas Kęstutis Valenta, Krašto apsaugos savanorių pajėgų Dainavos apygardos 1-osios rinktinės 109-osios kuopos vadas. Visus akcijos dalyvius pasveikino Druskininkų savivaldybės visuomenės sveikatos biuro direktorė Inga Kostina, o specialistas Ignas paragino visus smagiai pasimankštinti. Po mankštos, paskirstę teritorijas, mokiniai, mokytojai, VSB specialistai ėmėsi švarinimo darbų. Sugrįžusių akcijos dalyvių laukė progimnazijos virėjos Kristina ir Nijolė su skania kareiviška koše ir karšta arbata.

Dėkojame Druskininkų savivaldybės visuomenės sveikatos biurui už pagalbą organizuojant akciją, Viečiūnų seniūnijai už teritorijų žemėlapius ir surinktų šiukšlių išvežimą, kapitonui Kęstučiui Valentai už bendradarbiavimą ir palaikymą. Dėkojame Viečiūnų progimnazijos mažiesiems ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo mokiniams ir mokytojoms, 1–8 klasių mokiniams ir mokytojams už atliktus darbus.

Gerus darbus daryti gera.

Nuotraukos:
Birutė Giedraitienė, Justina Glavinskienė, Jūratė Kleponienė, Sigita Muzikevičienė, Sandra Nalevaikienė, Loreta Petokaitienė, Gintarė Ruckutė, Aušra Trikšienė, Kristina Uteševa, Agnė Večkė, Aurelija Zubrickaitė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos